Полтавская область (Изменить регион)
Полтава, Полтавская область, добавлено 26 января 2013 в 22:01, номер 109632

Global Battery Co Ltd. - найбільший завод-виробник джерела струму в Південній Кореї. Завод був заснований у 1952 році як дослідницький та виробничий центр по виготовленню кислотних акумуляторних батарей і вже на початку 80-х років вийшов на рівень міжнародних компаній-виробників АКБ.


Автомобільні акумулятори ROCKET виконані за сучасними технологіями і забезпечують надійний запуск двигуна в будь-яких погодних умовах. Завдяки тісному науково-технічному і фінансовому партнерству з японським акумуляторним концерном GS Yuasa, Global істотну частину експорту відправляє в Японію.


У виробництві пластин для батарей ROCKET використовується «тянута» технологія, заснована на передових конструктивних і технологічних розробках американської корпорації EXIDE. Така технологія в десятки разів збільшує стійкість до корозії завдяки зменшенню величини «зерен» активної маси пластини і продовжує термін служби батареї.


Використання в якості матеріалу для виготовлення пластин свинцево-кальцієвого сплаву, усуває такі небажані ефекти застосування стандартного сплаву з вмістом сурми, як саморозряд, інтенсивне газоутворення, втрата води. Підвищується працездатність батареї при високих температурах, характерних для підкапотного простору автомобіля, збільшується пускова потужність при негативних температурах.


Розташування межпластіночного кріплення по центру електродів дозволяє значно збільшити опір відриву пластин, можливого при використанні батарей в умовах сильної вібрації.

552.00 грн.
информация о продавце
XXXX
Полтава, Полтавская область
Михаил
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение